Mitt bibliotekskort

14.04.2017 kl. 20:25

Det är äntligen här! Det känns väldigt konsigt att hålla i en produkt jag designat och som faktiskt kommer användas av några hundra människor. Jag är så glad att designen ser bra ut i det här formatet och att jag lyckades få alla marginaler på rätt plats. Det enda jag inte riktigt var nöjd med var typsnittet, som måste vara i enighet med kommunens officiella typsnitt. Men jag är till och med ganska nöjd med det. Hurra! Vad tycker ni?

Från och med nästa vecka kommer Vörå kommunbibliotek alltså att dela ut de här nya bibliotekskorten gratis till alla kunder i Vörå, Oravais och Maxmo. Jag kommer också ha en del av mina senaste konstverk utsällda i huvudbiblioteket en månad framöver. Gå gärna dit och titta, och få ett sprillans nytt kort! 

 

P.S. Jag blev intervjuad av Vasabladet om vad som inspirerade mig när jag designade kortet. Jag sa då att kommunens vapen - en havsvåg - var den största inspirationskällan. Även om det är rätt sant, så måste jag erkänna att något mycket mer feminint också inspirerade mig. Once you see it you can't unsee it. Bibbafeminism ftw.  

Kommentarer (2)
Jag har bildgooglat bibliotekskort och ditt alster är det mest kreativa exemplet hittills. Gillar den knappt märkbara litterära referensen i bakgrunden.
Henrik15.04.17 kl. 20:21
Tack ska du ha, Henrik! Texten i bakgrunden är från J.D. Salingers The Catcher in the Rye.
19.04.17 17:58
men ahh!! detdär är ju ett bibliotekskort jag skulle vilja ha i plånboken.
joré10.06.17 kl. 13:36
Kul att höra, tack! Du får ta och besöka Vörå och få dig ett bibliotekskort ;)
04.07.17 20:03


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt



 

Follow