Misslyckande

30.03.2017 kl. 18:27

Kategorin "Katastroftankar" fylls sakta men säkert nu; jag blev underkänd i de 1,5 studiepoängen jag har kvar för att lyfta ut mina kandidatpapper. Igen. Och jag vill dö. Det finns en risk för att jag kommer mista mitt studiestöd till hösten på grund av den här jävla läsförståelsen som slingrat sig kring min hjärnbalk och viskar till mig att jag aldrig kommer klara den. Även om jag är livrädd för den risken och redan lyssnar på min magkänsla att fly till Norge med L, så är chansen att jag får ett läkarintyg väldigt stor, vilket kommer rädda min minimala inkomst i höst. Hoppas jag. I mitt huvud har jag redan varit tvungen att hoppa av studierna på grund av de här 1,5 studiepoängen, och flyttat hem till mina föräldrar för att jobba i min hemstad jag så gärna vill försvinna från, för att jag inte har råd med något annat. Katastroftänkaren har tagit över, men en mikroskopisk del av mig förstår ju att det högst troligen kommer lösa sig. Oavsett. Piss.


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow