En illustration om dagen

06.12.2016 kl. 00:41

Efter #inktober har inspirationen hängt över mig som en ljuv och ljummen dimma en tidig sommarmorgon, så jag har bestämt mig för att göra (minst) en illustration om dagen. Å ena sidan är det väldigt skrämmande att jag bestämt mig för det nu, och dessutom offentliggjort det - det betyder ju att jag faktiskt måste göra det. Men jag tänker också att det är färdiglekt nu. Om jag verkligen vill göra något med mina illustrationer måste jag börja ta dem på allvar, och inte bara teckna ibland och hoppas att någon märker dem. Jag måste börja med att märka dem själv först. Så det är det jag gör nu. Gör något med min lust att skapa. Släpper taget om prestationskrav och bara verkligen gör något. För jag vet ju att jag kan.

(Klicka på bilden för att komma till min instagram, det är där jag kommer posta flitigast.)

Jag tänker mig att de flesta teckningar kommer bli som den här; en scen som betydde något för mig från dagen som gått, oavsett om det är fina eller ledsamma stunder. Jag är också öppen för misslyckande. Om jag går och är rädd för att misslyckas klarar jag inte ens av att börja, så jag omfamnar risken och möjligheten och tar mig an allt som kan tänkas dyka upp så gott jag kan. 

Kommentarer (1)
Hej! Jag ramlade in på din blogg via Finlandssvenska Bloggare fb-gruppen, verkligen jättefina illustrationer!! :) jag såg att du bor i Åbo, så jag tänkte samtidigt tipsa dig om att gå med i fb-gruppen "Finlandssvenska bloggare i Åbo". Där brukar vi diskutera kommande bloggträffar och liknande, så det skulle vara kul att ha dig med! :)
Victoria06.12.16 kl. 07:31
Hejsan! Vad kul, och tusen tack! :) Tack för tipset, ska ta och kolla upp gruppen!
06.12.16 22:14


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow