Usch

12.04.2016 kl. 16:08

Jag tänker mest nu. 
Därför skriver jag knappt, 
allt sitter fast i huvudet eller på tungan, 
inte i bokstäverna. 
Men jag saknar skrivandet. 
Har en liten identitetsutveckling (alternativ till identitetskris) igen. 

Kommentarer (2)
All lycka med identitetsutvecklingen! Karaktärsdanande saker kan ju vara ack så jobbiga. Hoppas du kommer ut på andra sidan som en tryggare människa.
Ileea12.04.16 kl. 22:41
Tack ska du ha! Visst kan det. Alltid lika intressant att komma över till andra sidan när man förstår vad det är man lärt sig.
13.04.16 19:55
Det är svårt att leva med psoriasis och även värken i leder som kan sätta in då och då, förr åkte jag alltid till Spanien under 1 månad per år för att få lindring i solen. Av en slump hittade jag en blogg för något år sedan och hittade där även böcker fanns som behandlade ämnet och på ett annat sätt än vad jag tidigare hört talas om.

Detta har idag gjort att jag fått en enorm lindring utan att behöva använda bråkdel av de salvor och kortisoner jag tidigare använde och jag blir allt bättre för varje dag som går.
Här är en länk och jag rekommenderar att man tittar dit:
http://gluten-celiaki.blogspot.com

Mvh Ulla
Ulla Nilsson15.05.16 kl. 17:16
En månad i Spanien låter som en väldigt bra medicin! Jag hoppas det blir en fin sommar i år, det skulle hjälpa så många som lider av det här. Tack för tipset! Jag har också försökt göra en del research, och jo, gluten kommer ju alltid upp i den här diskussionen. Jag slutade äta kött, ägg och mjölk i vintras, men det var egentligen då psoriasisen började blossa upp. Dock är det högst troligen i samband med en aknemedicin jag tar nu, och jag hoppas innerligt att psoriasisen blir bättre när jag äntligen är klar med medicinen i sommar! Om inte är jag nog så illa tvungen att pröva på glutenfritt, tomatfritt, potatisfritt och paprikafritt också. Jag kan också tipsa dig om något jag hittade under min upptäcktsfärd på internet: http://www.beyondfit.co.uk/. En av grundarna till det här har lidit av svår psoriasis, men har varit helt fri från symptom i över två år nu, allt tack vare lite (eller ganska mycket) grön råsaft. Har själv börjat dricka mer hemgjord råsaft nu, och jag tror starkt på att det är väldigt bra för kroppen!
18.05.16 11:44


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow