Livet är värst ibland

06.03.2016 kl. 11:52

Igår hade jag min första migränattack, med aura och allt. Jag har stora komplex över mina ögon, eftersom jag haft några incidenter med pupiller som beter sig skrämmande och oundersökta födelsemärken på ögat, så det som gjorde mig mest rädd var att mista delar av synfältet. När jag tittade min katt i ögonen såg jag till exempel inte hennes mun, och det var svårt att skriva desperata meddelanden till L som är i ett annat land. Såklart är han det just precis nu, och såklart händer sånahär saker en lördag när jag är ensam hemma med en katt som ska skita tidigt på morgonen när jag försöker somna om för att slippa vara med om äckliga upplevelser. Kanske jag har en hjärntumör. Kanske jag har en annan läskig sjukdom, i tillägg till mina hudsjukdomar. Kanske jag bara har ett år kvar att leva - ett år jag spenderar på att stressa över universitetskurser jag inte klarar av att hantera, genom att angsta över min hälsa och vara livrädd för att L:s plan kommer störta på onsdag och jag kommer vara ensam, fattig, krossad och levande död.

 

Idag vaknade jag mörbultad, men frisk. Försöker hålla mig flytande, och med en katt, som återigen ska skita när jag försöker ha sovmorgon (SUCK), men som också vill gosa och gnida sin kind mot min näsa är det inte så svårt. Kanske jag inte dör inom ett år eller två. Kanske jag får leva ett långt och lyckligt liv tillsammans med L, vars plan inte kommer störta på onsdag. Kanske jag får leva i min egen takt, utan ekonomisk och prestationsinriktad press utifrån. Om jag har tur så. Och baserat på de hundratals fyrklöver jag hittade i min barndom så bådar det gott. 

Kommentarer (1)
Men hjälp, så skrämmande! Heja heja med flytet. Jag tror stenhårt på att du inte dör inom ett år eller två och att inga plan störtar på onsdag och att fyrklövrarna talade sanning.
Ileea06.03.16 kl. 22:28
Tack för dina tröstande ord! De får det att kännas ännu lite bättre. :)
07.03.16 10:39


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow