Vad jag tecknar istället för att skriva avhandling

12.01.2016 kl. 21:36Obs, ingen av dessa är självporträtt (speciellt inte den sista), även om jag också gjort en skiss av mitt ansikte idag. Den i mitten är min skomakare som jobbar varje vaken timme på sina skor (han är ganska fantastiskt duktig!), de andra är inspirerade av slumpmässiga bilder på tumblr. När jag märkte att kandidatavhandlingen omöjligen ville bli skriven idag blev jag desperat i min oförmåga att fokusera och bestämde mig för att teckna och skissa som en galning istället. Nu angstar jag såklart över deadlinen på söndag, men jag har i alla fall skapat något. Och i det långa loppet känns alla teckningar mycket viktigare än en avhandling. 

Kommentarer (1)
Det kommer alltid finnas dagar då en inte skriver ett enda dugg på ens avhandling. Jag hade sådana dagar och fastän det var svårt måste jag hela tiden intala mig att DET ÄR OKEJ. Det får finnas dagar utan studieprestationer.

Icke desto mindre önskar jag dig kommande inspirerande skrivardagar, för jag vet att uteblivna sådana kan orsaka ack, sådan ångest och stress.
Ileea14.01.16 kl. 21:42
Ja, det måste vara okej! Det får bli mitt mantra de kommande anti-kandidat-dagarna. Tack ska du ha, jag ska sträva efter balans!
15.01.16 10:42


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow