BÖCKER

13.09.2015 kl. 11:01
Har precis beställt böcker för 40€.
Intalar mig själv att jag har råd,
att en läsupplevelse är ovärderlig,
att tre läsupplevelser därför är samma som att vara rik. 
Och det är så sant
och jag känner den där värmen i magen,
nästan som att vara förälskad,
när jag tänker på böckerna som snart dimper ner i min postlucka!


P.S. Vad gäller böckerna jag listade på ratatas sommarlista, de jag skulle läsa i sommar; jag läste inte en enda av dem. Klarade inte av att hålla mig till en läsplan, så jag läste allt annat jag kom över istället. Och det var underbart. 
Kommentarer (3)
va ere fö böökre?
Matilda13.09.15 kl. 14:01
Kaj Korkea-ahos Gräset är mörkare (ne, ja ha int läst an ännu!) å Onda boken, och Sara Hanssons Vi håller på med en viktig grej (rekommenderar!)
14.09.15 12:01
Bokpaket är bland det bästa som finns. Skulle våga påstå att det är bättre än julafton eftersom jag så sällan får böcker (ingen vågar köpa eftersom de är rädda att jag har allt). Just nu smälter jag inombords när jag ser Katja Kettus nyaste i butikerna. Håller helt med, en läsupplevelse går det inte att sätta ett pris på, framför allt inte de omvälvande.
Satu15.09.15 kl. 12:07
Verkligen! Det är lite tråkigt då ingen vågar köpa böcker åt en längre, men det är ju desto roligare att få välja själv.
16.09.15 12:57
Hurra för bokpaket! Jag har inte heller läst böckerna jag hade i sommarlistan förutom en som visade sig vara rätt tråkig ändå, tycker läsandet blir trist av att planera för mycket. Vill också läsa Onda boken men funderar på om den är värd att köpa hem eller inte, hmm hmm.
koltrast19.09.15 kl. 08:37
Ja! Samma här, blev bara demotiverad av att ha en plan. Jag letade upp Onda boken vid bibban först, men det var sju stycken före i kön... Det var lika bra att beställa hem den då, speciellt när jag vill ha tid på mig att läsa. :)
19.09.15 12:08


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow