Tills jag drömmer

27.01.2015 kl. 11:47

Som vanligt gör ingen någonting. Suckar över livet, över att andas och över att bara vara och ändå inte hinna med livet och pulsen och matsmältningen och hur du blinkar tills dina ögonfransar faller av. En efter en. Tills det tar slut. This too shall pass viskar du, och jag tar åt mig varje ord, varje stavelse varje ljud luften frambringar genom din hals, mellan dina tänder. Du lyfter upp mig från marken på ett egendomligt sätt, men det funkar. Det fungerar, och sanden mellan mina tår rinner bort. Dina händer håller fast min kropp som lakan efter en natt full av mardrömmar, men this too shall pass; du övertygar mig om att du inte är en mardröm med våningar som försvinner under mina fötter, med gitarrsträngar som brister i mina ögon, gör mig blind. Dina ord biter mig i armen tills jag blöder tills jag skriker. Tills jag vaknar.
Griper tag i luft, thistooshallpass thistooshallpass.
Känner mig halv i min helhet. Tills jag andas
tills jag finns. 


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow