Kroppslig vuxenhet eller Vuxen kroppslighet

30.04.2014 kl. 12:52

Har ganska vuxna bröst nu, tänker jag medan jag släpper ner min tröja över magen igen. Jag överväger att gå naken hela dagen, i och med att jag vaknar mitt i en sexdröm. Varför? För att jag slåss för att klippa banden till min litenhet; kombinera den med min snuskighet, min kroppslighet, min vuxenhet.
Är jag vuxen för att jag drömmer sexdrömmar? Är jag vuxen för att jag blickar tillbaka i tiden så magen knyter sig samtidigt som jag får blodsmak i halsen?
Har ganska vuxna hår på benen nu, tänker jag medan jag undviker att nämna andra håriga ställen. Mitt språk blir min identitet, men det är inte norska. Det är kroppsspråk och klichéer, och mina händer svettas medan jag skriver det här. Solstrålar växer faktiskt ut ur håren på mina ben, och jag berättar om röda hav, döda hav, hav av längtan och Östersjön vid sidan om.
Har ganska vuxna tankar om livet nu, tänker jag medan mina fötter blir till is och mina känslor till en bergochdalbana. Jag svettas under armarna; det enda stället jag rakar idag. Kastar min kropp i ditt ansikte. Varför?


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow