navelskådning (illustration) och katten

Jag vet att det finns någon som vill veta hur djup min navel är; för en tid sedan fick jag ett anonymt sms på finska av någon som undrade om min navel var djup eller utstående. Här ovan finns svaret. 


För snart en vecka sedan fick vi hem vår lilla katt. Våra känslor har varit en bergochdalbana sedan dess i och med att det tog flera dagar innan hon ens vågade vara nära oss; våra hjärtan krossades om och om igen när vi försökte visa vår kärlek till henne och ha henne nära och hon bara flydde under sängen. Nu flyr hon bara under sängen när hon ska attackera någon leksak från en mörk plats. De vi fick henne av sa att hon var absolut lugnast av alla kattungarna - att hon hellre satt med familjen i soffan istället för att härja med de andra på golvet. Nu undrar jag om hon verkligen menade den här ungen. Hon är komplett galen! Men samtidigt så oändligt mysig. I morse vaknade jag av att jag nästan rullade över henne i sängen, efter det kröp hon ihop bredvid min arm och spann resten av morgonen. Nu har hon slocknat på klösträdet efter ett av hennes extrema lekinfall. Jag är i alla fall otroligt förälskad, vilket antagligen märks.

17.08.2015 kl. 16:45

Längtan

Jag klarar inte av att sova för att jag längtar så mycket. Längtan drar i mig som ett vakuum i bröstet, försöker slita mig med till framtiden och medan jag försöker lugna ner min kropp i nuet - sängen och sömnen - rasar mina tankar kring LARS och KATT som båda händer nästa vecka. Jag vet inte hur jag ska klara av att hålla min själ kvar i bibliotekariekroppen de här sex dagarna jag har kvar för det händer så mycket som jag väntat på så länge. Antingen kommer jag sluta mig som en mussla för att jag inte klarar av att hantera de enorma känslorna som trasslar ihop långa, randiga kattleksaker i mina lungor eller så kommer jag explodera och spy ut färggrant garn genom alla porer på min kropp. Vi får se. 
30.07.2015 kl. 19:56

KATT #2

Okej, hon är en miljon gånger sötare än såhär; jag har aldrig varit duktig på att skissa eller teckna djur. Men det här är tösen som blir vår snart. Jag är redan fullständigt förälskad! 
26.07.2015 kl. 15:35

KATT

OKEJ ETT NYTT KAPITEL VERKLIGEN
om ett par veckor följer en liten liten kisseknatt med oss hem till Åbo och det gör mig så lycklig!
26.07.2015 kl. 14:27


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow