Att hantera stress - en serie

Jaja, den är inte så enhetlig i nyanserna, men close enough!

07.01.2017 kl. 21:12

2017

Önskar alla ett kroppsvänligt nytt år, med massor av godhet och kreativitet!
01.01.2017 kl. 20:40

Vem vill du helst dricka?

22.12.2016 kl. 11:12

Dadelkram

20.12.2016 kl. 23:31

Vinterkropp

Tips: Bli vän med din vinterkropp, till exempel genom att teckna ett fint självporträtt. 

19.12.2016 kl. 16:45

Pizza

Fick äntligen testa Tikitaks veganpizza, hurra!
14.12.2016 kl. 11:28

Burritodag

One of those days.
12.12.2016 kl. 22:50

Who Killed Captain Alex?

Här är vi på besök hos Matilda och Axel, och tittar på den här filmen. 
12.12.2016 kl. 18:40

Min vän Simone

Simone gillar bananer. Och kaffe. Jag måste göra en med kaffe också. 

 

P.S. Jag vet att den har lite dåligt upplösning. Jag har inte helt lärt mig vilka storlekar som funkar bra ännu. 

09.12.2016 kl. 19:30

Fjärthumor

Dag tre av mitt dagliga illustrationer-projekt. Går helt okej såhär långt, märker att jag ändå blir liite låst av att jag måste posta varje dag, och därför blir det lite klåttigt och fulfint. Men jag är säker på att det lossnar efter några dagar, för roligt är det ändå!

 

P.S. Jag måste erkänna att det ibland är ombytta roller och att det är jag som fjärtar, hehe. 

08.12.2016 kl. 11:08

"Provocative fuzzy pose"

06.12.2016 kl. 22:14

En illustration om dagen

Efter #inktober har inspirationen hängt över mig som en ljuv och ljummen dimma en tidig sommarmorgon, så jag har bestämt mig för att göra (minst) en illustration om dagen. Å ena sidan är det väldigt skrämmande att jag bestämt mig för det nu, och dessutom offentliggjort det - det betyder ju att jag faktiskt måste göra det. Men jag tänker också att det är färdiglekt nu. Om jag verkligen vill göra något med mina illustrationer måste jag börja ta dem på allvar, och inte bara teckna ibland och hoppas att någon märker dem. Jag måste börja med att märka dem själv först. Så det är det jag gör nu. Gör något med min lust att skapa. Släpper taget om prestationskrav och bara verkligen gör något. För jag vet ju att jag kan.

(Klicka på bilden för att komma till min instagram, det är där jag kommer posta flitigast.)

Jag tänker mig att de flesta teckningar kommer bli som den här; en scen som betydde något för mig från dagen som gått, oavsett om det är fina eller ledsamma stunder. Jag är också öppen för misslyckande. Om jag går och är rädd för att misslyckas klarar jag inte ens av att börja, så jag omfamnar risken och möjligheten och tar mig an allt som kan tänkas dyka upp så gott jag kan. 

06.12.2016 kl. 00:41

Mensvärk

Den här kallar jag Mensvärk. Tur att L, te, kaffe och Netflix finns.
05.12.2016 kl. 00:27

Takk og farvel

Äntligen klar med den här teckningen till Lars album "Takk og farvel; tida er blitt ei annen". Ser fram emot att se albumet i fysisk form. 

Illustrerade även omslaget i somras: 

Som ni kanske förstår ska den övre illustrationen redigeras så färgskalan stämmer överens med omslaget, så några ändringar ska ännu ske. 

01.12.2016 kl. 21:39

Gåvor och tackteckning

Tidigare i höst tog en kvinna kontakt med mig via mitt psoriasiskonto på instagram och undrade om hon kunde skicka några gratisprodukter till mig. Hon skrev att hon ville skicka en "blessing" till mig, och att hon hoppades hennes produkter skulle hjälpa mig med mina hudåkommor. Vanligtvis när någon har försökt ta kontakt med mig via det här instagramkontot har de försökt sälja något till mig, eller annars bara obekvämt instruerat mig hur jag ska leva för att må bra; goda råd i all ära, men om du säger att jag måste köpa en dyr maskin som gör vatten basiskt (vilket tydligen ska bota mig) kommer jag inte att göra det, såvida inte min läkare säger att det är mitt enda alternativ. Men jag tackade såklart ja den här gången, efter att jag frågat om hon verkligen ville skicka paket ända till Finland från USA. Så för några veckor sedan fick jag ett otroligt fint care package av Margaret:

(klicka för att komma till hennes etsy-butik)

Jag kunde knappt tro mina ögon när jag öppnade paketet och såg allt vad hon hade packat ihop till mig. Det fina är ju att hon har gjort alla produkter själv. Namnen är också fantastiska, min favorit är den stora burken till vänster: "Unicorn Pee Healing Balm". Och jag måste faktiskt säga att produkterna är fantastiska. Jag och min hud älskar dem. Även om de inte är något botemedel mot psoriasis, känns det så mycket bättre att smörja in mitt ansikte med Unicorn Pee istället för olika kortisonprodukter. 

Tänk att en kvinna jag aldrig träffat fick för sig att skicka allt det här till mig, alldeles gratis och utan krav. Dessutom har hon själv erfarenhet av de åkommor hon ville hjälpa mig med, så hon vet mer än väl vilken sits jag är i. Otroligt bra försäljningsknep ändå, för här sitter jag och rekommenderar henne till alla jag känner, och skriver ett långt blogginlägg (och instagraminlägg) om hur bra hon och hennes produkter är. 

Hur som helst vill jag tacka henne på något vis (även om jag skrivit tack till henne cirka 100 gånger redan), så jag gjorde en liten teckning av henne och vem jag gissar är hennes man:

There are still good people out there!

30.11.2016 kl. 21:13


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow