En längtan efter våren

Publicerad igår kl. 12:18

Family Nap Time

En tillbakablick till ett av de mest kärleksfulla ögonblicken den här veckan. 
Publicerad 18.02.2017 kl. 20:40

Floating

Publicerad 16.02.2017 kl. 13:56

Min alldeles egna klänning (som också kan bli din)

Dagens bästa är definitivt den här klänningen. För knappa två veckor sedan laddade jag upp mitt allra första arbete på Redbubble, och beställde hem den här klänningen med mitt alldeles egna tryck. Jag ville inte göra någonting tillgängligt för allmänheten att beställa innan jag själv fått se att trycket verkligen fungerade och såg okej ut. Ni kan ju tänka er hur överlycklig jag var när den här pressades med våld genom min postlucka idag! Egentligen är det ju inte en så stor grej, vem som helst kan ju ha ett konto på Redbubble och ladda upp sina konstverk. Men jag är så oerhört stolt och lycklig över att få bära en av mina akvareller på det här sättet! Att måla den här akvarellen gjorde mig så glad att jag kan ju inte annat än att le när jag bär klänningen också. 

Här håller jag i originalet. Om ni tittar noga kan ni se min inspirationskälla bredvid mina fötter, hihi. Så otroligt roligt att kunna göra så mycket av en så anspråkslös och terapeutisk liten målning! 

HÄR hittar ni min Redbubblebutik! Ser verkligen fram emot att kunna skapa fler fina produkter och roliga mönster!

Och just det ja, glad vändag!

Publicerad 14.02.2017 kl. 20:10

Kattmönster 2.0

Försöker lära mig att göra mönster i Photoshop. Det är lite svårt, för den version av Photoshop jag har stämmer inte överens med den som finns i de tutorials jag tittat på. Men det är väldigt skoj!

Publicerad 29.01.2017 kl. 21:33

Kattmönster

Jag är så fruktansvärt oinspirerad att göra någonting annat än just det här; måla, helst katter. 

Publicerad 29.01.2017 kl. 18:27

Space Cat Garden

Publicerad 25.01.2017 kl. 12:23

Nasty Woman

Så otroligt stark dikt av Nina Donovan! Att lyssna på det här är som fyrverkerier i kroppen. Hurra! Tänker ignorera alla kommentarer under videon på youtube och bara ÄLSKA det här fullt ut!

Publicerad 23.01.2017 kl. 11:55

DIVINE


Blev så väldigt inspirerad av alla fotografier från Women's March igår att jag bara måste måla en hyllning till kvinnor. Som vanligt klarar jag inte av att bestämma mig för bakgrundsfärg. 

Publicerad 22.01.2017 kl. 17:47

Stjärnklart

 

Publicerad 18.01.2017 kl. 20:58

Space Cat

Publicerad 17.01.2017 kl. 21:29

Yogastund

Inte en gång att jag skulle få ha yoga i fred. 
Publicerad 16.01.2017 kl. 18:18

En triangelgalax

Jag börjar verkligen förstå det här med hur hårt arbete lönar sig och att det är det enda sättet att komma sig nånvart i livet. Samtidigt märker jag knappt att jag jobbar hårt, även om jag ofta sitter långt in på natten och målar, för jag har så roligt. Jag älskar det här! 
Å andra sidan är det ganska skrämmande. Jag märker att jag är på rätt väg, att jag går åt rätt håll för att nå mina mål och whatnot, men det känns lite som att jag sitter och styr en flygande matta som kommer ta mig till ställen jag knappt kan drömma om, och samtidigt väldigt verkliga ställen. Vill jag faktiskt åka dit? Vill jag verkligen göra någonting mer med min lilla hobby, vill jag dela den med världen? I och för sig gör jag ju det redan, om än i väldigt liten skala, men det skrämmer mig att jag någon gång i framtiden kanske blir tvungen att göra det här för någon annans skull än min egen. Det som får mig att sitta uppe till två på natten och illustrera är ju för att det bara är för min skull. Kan jag fortsätta göra det för min skull och samtidigt nå mina drömmar?

 

P.S. Ja, jag tänker för mycket. Jag vet. Det är också en orsak till varför jag är uppe så sent om natten. 

Publicerad 15.01.2017 kl. 23:00

Get your skin out

En liten hyllning till #getyourskinout och mina psoriasismedkämpar. 
Publicerad 15.01.2017 kl. 21:27

Siri och rymden

Medan jag åt middag lämnade jag den här akvarellen för att torka på mitt skrivbord. När jag kommer tillbaka ser jag ett tassavtryck mitt i galaxen, och ett spår som leder från akvarellen, förbi min dator, via en klump sinitarra och några frimärken, och till sist vid skrivbordskanten. Jag kunde ju inte göra annat än att måla dit henne efter det. Två av henne dessutom. Hoppas hon fick vad hon ville nu. 

Publicerad 14.01.2017 kl. 20:01


En fnatt som tänker osammanhängande tankar och försöker uttrycka dem genom texter och teckningar

Det här är främst ett anteckningsblock framom något annat, med målet att använda så ocensurerade ord som möjligt 

Follow